deqwanproject.copyright preserved. Powered by Blogger.
Tuesday, July 19, 2011

KELANTAN VIEW










Some of nice view that i've taken in Kelantan. There are plenty of them, I'll upload more for your view. Thanks

Tuesday, July 12, 2011

playing with the gear














I'm not as good as you all, This is just for fun. Thanks for viewing.
Thursday, April 7, 2011

Dulu "BERLAPAN"



Dulu berlapan, then berenam, then berempat, sekarang bertiga.. woohh,,, ini bukan apa yang korang semua fikirkan ok,,ini bukan subject matematik yeahhh,, ha, skrg neh aku nak cerita kt korang benda apa sebenarnya yang aku dok merepek sorang2 neh,, ini cerita tentang housemate aku kt ipoh neh,, kira bdk2 kolej aku la,, actually ktaorang serumah dari sem satu sampai sekarang, skrg dh sem 4,,tolak seorang sbb berhenti kolej and skrg dh tambah sorang yg tak declare btol2 lg duduk umh aku neh.. dia bdk junior, so lepak kt umh ktaorg la,, ok2,,,dulu... mkn sama2, lepak sekali semua, ade problem handle sama2,, but now,, hohoho,,just tggl tiga org,,, 8 - 3 = 5... mne lg 5??? hilang?? no,no,no my dear, they are still here, dok umh neh jgk,, tapi now buat keje masing2,,, yg tggl bertiga jer,,ok aku declare name diaorg yg still survive dgn aku la,, (tu pon kalau korang kenal) calon pertama!! nama famous beliau AZHIM KIEY!! yeahhh!! dan calon terakhir!! HUSIN mak limah dlm Fb dia nama ucen xander's,,korang boleh la search kt Fb nama2 neh.. diaorg jela sahabat aku yg still stay n lepak ngan aku,,, perghh,, ok now,, aku citer la mne peginye lagi lima org "member' aku neh... (buat korang bdk umh jgn touching yea  :) )... ok, 5 org neh terbahagi kepada dua puak.. puak CINTA dan puak biasa-biasa aja.. tetapi dominannya lebih kepada puak CINTA!! congrats ya!! ini disebabkan oleh puak CINTA neh ada lebih group membernyer, (3 org)... byk la tu kan,, apa sebab dinamakan group cinta?? ok,,, sebabnya dinamakan group cinta adalah mereka2 ini mempunyai partner or couple or pasangan or buah hati and so on la as u all know.. bila sudah berpartner neh paham2 la kan,, mne nk ada time kt member2 neh,, aku tak salahkan korang bercinta,, go on la,, have fun,, but,, nnti if ada apa2 masalah sapa yg nk tolong korang?? member or partner korang?? tak mungkin la,, sbb selalunya korang akan mntk tlg kitaowg gak,,think wisely ok friends, aku taw, aku mne ade mkwe2 neh,, so aku tataw la cmna perasaan korang tak bleh berenggang dgn partner korang,, haa, lagi satu aku nk nasihatkan to someone from group CINTA..jgn terlalu menghabiskan masa kepada GF sampaikan assignment yg sepatutnya disubmit minggu sebelumnya tetapi masih belum siap semata- mata lepak dgn gf,,kelas tak pegi sbb terlajak tido,letih lepak ngan awek smpai lewat malam,, what the hell?? apa yg kau fikirkan haa?? apa sebab mak ayah kau habiskan duet utk hantar kau belajar kt sini??diaorg nak tgk kau berjaya,tapi kau buat mcm neh.. tak kesian ke kt parents kau tu ha?? tlg la,,aku nasihatkan sebagai kawan ok,, ingat target kau dtg sini nk belajar,,kau bercinta tu ok la,, tu hak kau,,bkn aku marah kau nk bercinta, cuma kau kena pandai bahagi masa,, ok??try to change dude,,ini ikhlas dari hati aku,  tolong la,,aku tak leh tgk member aku jd mcm neh,, kau dh byk terpesong aku tgk,,its for your own good,, ok??,,,,,now, sambung balik,,:),, yg dua partner lg tu dh lme bercinta, n jarang lepak sekali,,so xkisah la,,, ok now,, group BIASA-BIASA AJA,, haaa,, diaorg neh ok,,cuma xselalu lepak ngan kitaorg,,maybe they have their own work, biasa la, student kn,, so xkisah sgt,,guys,, apa yg aku cerita neh just nk revealed apa yg kitaorg bertiga simpan dalam hati selama neh,, jgn marah and touching ngan ktaorg lak lpas neh yeahhh... we miss u guys a lot,, :)
Wednesday, April 6, 2011

going camping on weekend!!


hell yeah!!,, camping is just the best thing's ever.. why best ye? ok,, aku bagitaw sbb apa best,, bleh sembang2 dgn mmbr2, release tension in the woods, menikmati nature, perrghhh,,boleh bayangkan, lepak mlm2 tepi waterfall, smbil campfire,,,wow! it would be amazing!! yeah!!,, this weekend aku dgn college mate and one of my lecturer yg sama kepala gila mcm kitaorg akan pegi camping dkt waterfall near taiping i think,,tak taw apa nama tmpt tu, tp dgr mcm best,, so we go on la,, mngikut apa yg dicakap oleh lecturer aku tu "sir faisal", tema kita camping neh is survivor! so,bnda2 mkn pon terhad, gne apa yg ada yg boleh dipakai kita pakai,, just for fun, waaahh,, exciting,, cant wait fer the time meh,, this is what we call student life,, enjoy in desperate,,haha,, wlaupon byk project2 n assignment2,, but still ade time to release all that.. i have fun doing it.. cherrs.. :)


Tuesday, April 5, 2011

animation pertama yg saya buat.. :)


video

today saya demam...

oh my god,,in one year i think,, this is the first time "saya demam"!! agak lama dah xdmam neh,, ni yg confirmnya berjangkit kt bdk rumah la neh.. innalillah,, demam or in other words "fever" adalah perkara yg paling di MELUAT oleh smua masyarakat di dunia. antara pnyebab2 yg mmbuat org mluat demam ialah "hingus meleleh, batuk2 yg menyakitkan hati, sakit idong sbb asyik dok gosok jer, mcm2 la". as u all know, perkara yg paling mluat untuk dibuat ketika demam is kena mkn ubat.. perghh,, hard derrr,, "UBAT",, adalah salah satu parasit yg melekat apabila demam or sakit, sbb bila kita sakit kita kena mkn ubt,, why ha?? xleh ke lega sendiri?? haduh,, tasuka2,,,, tp kalau ada awek tolong suapkan no hal la,, sekilo pon aku bedal,, huwaaahh3.. hope demam yg membelenggu jiwa dan raga aku neh cepat hilang dan menjaohkan diri dari aku la,, so tak yah la aku nk "shrettt2" sedut hingus xmaw hingus meleleh,,,u all pon doakan aku cepat sembuh yea,, hell yeahh!! ;)



Thursday, March 24, 2011

bff


bdk popular n abg hensem,,hahaha!! people call us that!! hell yeah!!